Kävijäinfo

Sijoitusmessut

Sijoitusmessut on yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma. Sijoitusmessut järjestetään fyysisinä messuina Tampere-Talossa sekä digitapahtumana seuraavan kerran 11.5.2022. Vuodesta 1999 Tampereen Nuorkauppakamari ry:n toteuttama Sijoitusmessut on Pirkanmaan suurin sijoitustapahtuma.

Rekisteröityminen ja osallistuminen

Messuille osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä ennakkoon saat messuohjelman ja kutsulinkin messuille sähköpostiisi. Samalla autat meitä myös kehittämään tulevia Sijoitusmessuja. Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä saat rekisteröityessäsi henkilökohtaisen vahvistuksen sähköpostiisi. Ennakkorekisteröityminen ei ole pakollista, voit rekisteröityä myös messuille osallistuessasi.

Sijoitusmessut

Sijoitusmessut on yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma. Sijoitusmessut 2021 järjestetään fyysisinä messuina Tampere-Talossa sekä digitapahtumana torstaina 29. syyskuuta 2021. Vuodesta 1999 Tampereen Nuorkauppakamari ry:n toteuttama Sijoitusmessut on Pirkanmaan suurin sijoitustapahtuma.

Rekisteröityminen ja osallistuminen

Messuille osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä ennakkoon saat messuohjelman ja kutsulinkin digitapahtumaan sähköpostiisi. Samalla autat meitä myös kehittämään tulevia Sijoitusmessuja. Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä saat rekisteröityessäsi henkilökohtaisen vahvistuksen sähköpostiisi. Ennakkorekisteröityminen ei ole pakollista, voit rekisteröityä myös messuille osallistuessasi.

Rekisteröidy osallistujaksi

Seuraa meitä myös muissa medioissa

Saat tuoreimmat kuulumiset nopeimmin.

Ota yhteyttä

Messupäällikkö | Jarkko Heikura

Sähköposti: jarkko.heikura (at) sijoitusmessut.fi
Puhelin: 040 768 9771

Järjestäjä
Tampereen Nuorkauppakamari ry

Rekisteriseloste