Ennakkorekisteröityminen messuille on auennut!

Ennakkorekisteröityminen kevään 2020 Sijoitusmessuille on avattu! Sijoitusmessut 2020 järjestetään toukokuun 14. päivä Tampere-talossa. Ennakkorekisteröityä voit täältä.

Messutapahtumaan on kaikille vapaa pääsy, mikä edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä ennakkoon nopeutat sisäänpääsyäsi messualueelle ja autat kehittämään tulevia Sijoitusmessuja. Ennakkorekisteröityminen ei kuitenkaan ole pakollista – voit rekisteröityä myös messuille saapuessasi messualueen rekisteröintipisteillä.

Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä saat rekisteröityessäsi henkilökohtaisen vahvistuksen sähköpostiisi.

Messuohjelmaa koostetaan messuille osallistuvien tahojen kanssa, ja ohjelmatietoja julkaistaan sitä mukaa, kun esiintyjät puheenvuoroineen varmistuvat. Tuoreimmat tiedot Sijoitusmessujen tulevista tapahtumista löydät verkkosivujemme ”Ajankohtaista”-osiosta sekä sosiaalisen median kanavistamme Facebookista, Instagramista, Twitteristä tai LinkedInistä (@Sijoitusmessut).

Seuraa meitä myös muissa medioissa

Saat tuoreimmat kuulumiset nopeimmin.

Ota yhteyttä

Messupäällikkö | Jarkko Heikura

Sähköposti: jarkko.heikura (at) sijoitusmessut.fi
Puhelin: 040 768 9771

Järjestäjä
Tampereen Nuorkauppakamari ry

Rekisteriseloste