Sijoitusmessut tulevat taas:
Kevään 2020 messuajankohta julkaistu!

Pirkanmaan suurin sijoitusalan tapahtuma Sijoitusmessut järjestetään Tampereella torstaina 14. toukokuuta 2020. Sijoitusmessut on yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma.

Vapaa pääsy messuille edellyttää rekisteröitymistä, jonka voi tuttuun tapaan tehdä  jo ennakkoon. Rekisteröityminen tälle vuodelle on jo mahdollista ja voit tehdä sen TÄÄLLÄ. Rekisteröitymällä ennakkoon nopeutat sisäänpääsyäsi messualueelle ja autat kehittämään tulevia Sijoitusmessuja. Ennakkorekisteröityminen ei kuitenkaan ole pakollista – voit rekisteröityä myös messuille saapuessasi messualueen rekisteröintipisteillä.

Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä saat rekisteröityessäsi henkilökohtaisen vahvistuksen sähköpostiisi.

Tänäkin keväänä Sijoitusmessuilla nähdään ja kuullaan ajankohtaisimpia sijoitus- ja talousalan puhujia ja esityksiä. Uusista puhujakiinnityksistä ja messupäivän ohjelmasta tiedotetaan Sijoitusmessujen verkkosivujen uutisosion lisäksi myös sosiaalisen median kanavissamme – ota Sijoitusmessut seurantaan, niin kuulet niistä ensimmäisenä!

Sijoitusmessut Facebook
Sijoitusmessut Twitter
Sijoitusmessut Instagram

Rekisteröidy osallistujaksi

Seuraa meitä myös muissa medioissa

Saat tuoreimmat kuulumiset nopeimmin.

Ota yhteyttä

Messupäällikkö | Jarkko Heikura

Sähköposti: jarkko.heikura (at) sijoitusmessut.fi
Puhelin: 040 768 9771

Järjestäjä
Tampereen Nuorkauppakamari ry

Rekisteriseloste