Sijoitusmessut presents: Taloudenpidon alkulämmöt

Sijoitusmessut 2019 -tapahtuma tarjoaa tietoa taloudenhallinnasta ja vaurastumisesta kattavasti myös nuorille!

Haaveiletko järkevästä taloudenpidosta ja vaurastumisesta? Vaikka omat raha-asiat eivät pyörisikään mielessä päivittäin, on hyvä oppia katsomaan omaa talouttaan myös pidemmällä aikatähtäimellä.

Klo 13.35 – 13.55 OP:n Finanssikoutsit
”Oma talous haltuun – Miten vaurastumisen alkuun?” (Tietoiskusali)

Klo 17.00 – 17.45 Pörssisäätiön Sijoituskoulu aloittelijoille
 ”Näin aloitat osakesijoittamisen” (Pieni auditorio)

OP:n Finanssikoutsit pitävät puheenvuoron aiheesta: ”Oma talous haltuun – Miten vaurastumisen alkuun?”. Tämän jälkeen on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus keskustella mieltä askarruttavista asioista: arjen budjetoinnista ja kuluttamisesta, säästämisen tärkeydestä, luottokortin käyttämisestä tai esimerkiksi asuntolainasäästötilistä. OP:n finassikoutsit on ryhmä finanssialan nuoria asiantuntijoita, jotka koutsaavat erityisesti oman taloudenpidon kanssa alkulämpöjä ottavia nuoria.

Pörssisäätiön Sijoituskoulu aloittelijoille ”Näin aloitat osakesijoittamisen” kannustaa aloittamaan sijoittamisen vielä tänä keväänä! Sijoituskoulun vetäjänä toimii Pörssisäätiön talousosaamisasiantuntija Joonatan Naukkarinen. Sijoittamisen kultainen sääntöhän kuuluu: Aloita sijoittaminen mahdollisimman varhain.

Sijoitusmessuilla nähtävät ja kuultavat OP:n Finanssikoutsit ja Pörssisäätiön Sijoituskoulu ovat loistavia tapoja hypätä oman taloudenpidon ohjaksiin. Näiden ohjelmanumeroiden lisäksi messut tarjoavat kattavasti muutakin ohjelmaa koko messupäivän ajan ilmaiseksi – tervetuloa tutustumaan, mitä kaikkea talouden ja sijoittamisen kentälle kuuluu vuonna 2019!

Messuille on VAPAA PÄÄSY! Vapaa pääsy edellyttää rekisteröitymistä messuille. Ennakkorekisteröitymisen voi tehdä täällä: https://www.lyyti.fi/reg/Sijoitusmessut2019

Seuraa meitä myös muissa medioissa

Saat tuoreimmat kuulumiset nopeimmin.

Ota yhteyttä

Messupäällikkö | Niko Palenius

Sähköposti: niko.palenius (at) sijoitusmessut.fi
Puhelin: 044 3777 112

Järjestäjä
Tampereen Nuorkauppakamari ry

Rekisteriseloste