Vuoden Nuori Menestyjä 2018

Sijoitusmessuilla jaetaan joka vuosi kunniakirja yhdelle nuorelle tamperelaiselle yrittäjälle. ”Tampereen Vuoden Nuori Menestyjä” on palkinto, jonka myötä halutaan nostaa esille rohkeita ja luovia, alle 40-vuotiaita yritysmaailman tamperelaisia menestyjiä, jotka ovat saavuttaneet alallaan jotain poikkeuksellista.

Tampereen Vuoden Nuori Menestyjä 2018 on Reetta Keränen, joka vastaanotti tittelin ja kunniakirjan Tampere-talossa 8. toukokuuta 2018. Sijoitusmessut ja Tampereen Nuorkauppakamari onnittelevat voittajaa!

Seuraa meitä myös muissa medioissa

Saat tuoreimmat kuulumiset nopeimmin.

Ota yhteyttä

Tapahtumapaikka
Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

Messupäällikkö | Risto Mäkinen

Sähköposti: risto.makinen (at) sijoitusmessut.fi
Puhelin: 044 3635 000

Järjestäjä
Tampereen Nuorkauppakamari ry

Rekisteriseloste